Weiss Manfrédtól a XXI. századig
 
CSEPEL MŰVEK FŐMENÜ

FONTOS KÖZLEMÉNY

A szolgáltatóváltás következtében történt változásokról


Mint ismeretes, 2007 nyarán a csepelmuvek.hu és társoldala a szerszamgepgyartas.hu szolgáltatót váltott, amely több ponton módosította az eddig felépített weboldalt és vele együtt néhány funkciót, szolgáltatást.

Többek között megszűnt az aldomain-ek használata, így ha valaki a www.valami.csepelmuvek.hu URL-t írja a böngésző címsorába, akkor azt tapasztalja, hogy "A kiszolgáló nem található", "A lap nem jeleníthető meg" üzenet kerül a képernyőre a várt tartalom helyett. A keresett oldal nem veszett el, csak más címen érhető el. Ezentúl helyesen a www.csepelmuvek.hu/valami címet kell begépelni.

A másik lényeges változás a levelezésben történt. A szolgáltatóváltásig számos olyan e-mail cím került használatba, amely azóta már nem aktuális, illetve az elmúlt 1 évben nem érkezett rá egyetlen levél sem. Ezek az e-mail címek megszűntek, tehát ha valaki ilyenre küldött levelet és nem kapott rá választ, akkor az oldal alján található "posta" kezdetű e-mail címen érdeklődhet levele sorsáról. Lehetőleg a tárgy (subject) mezőben szerepeljen a kérdéses e-mail cím. Elméletileg a levelek nem vesznek el (egy bizonyos ideig biztosan nem) csak némi utómunkát igényelnek, hogy a címzett megkapja.

Végezetül megemlítendő, hogy történt egy olyan változás is, ami annak ellenére, hogy tartalmat tüntetett el, mégis örömteli. Ezentúl nem kell senkinek sem bosszankodni amiatt, hogy kéretlen reklámüzenetek bukkannak fel az oldal böngészése közben, valamint az oldal tetején egy egész vastag sornyit elfoglal mindenféle reklám. Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy felbukkanó reklámok ezentúl nem lesznek, de különböző, az oldal működését valamilyen formában támogató cégek reklámjai előfordulhatnak majd.



 

 
  --- Copyright 2005 --- www.csepelmuvek.hu --- A változtatás joga fenntartva ---